Tryg Trick or Treat

Tryg Trick or Treat

Webkort - Tryg Trick or Treat

De gule drops på kortet indikerer hvor du er velkommen eller der er noget at se.
Klik på droppen for at se om det er “Velkommen” eller “Se-værdig/velkommen”. 

Hvis du kun vil se én af delene, SKAL du indtaste din adresse (gade  nr, 7080 Børkop), sætte flueben ved den ønskede info og trykke “Søg”.

– “Velkommen” vil gerne have besøg (har muligvis ikke et skilt på postkassen).
– “Se-værdig” har pyntet ekstra op og er et kig værd.

Lav din søgning her

   Skal du ud og “Trick or Treate” med børnene mandag den 31. oktober på Halloween aften? Så kig efter de orange “Velkommen”-mærke på postkasserne. Her er der med sikkerhed gevinst!

   Du finder webkortet over dem og se-værdige haver fra den 29/10 her på siden. 

   Møder du derimod det røde “Nej tak”-mærke, så spring huset over og fortsæt til det næste. Der kan være mange årsager til at man siger Nej tak. Men vigtigst er det at vi respekterer at ikke alle ønsker at være en del af halloween. På den måde bliver turen mere tryg, positiv og forudsigelig, især for de mindste.

   Brejning Kultur Forening uddeler gratis magnetfoliemærker til huse i Brejning, og der er printplakater til opgange på hjemmesiden.

   Huse udenfor Brejning og lejligheder i opgange får som udgangspunkt ikke et magnetmærke. Der er printplakater til opgange på hjemmesiden.

   Vi leverer magnetmærket på/i din postkasse. Hvis vi har din tilmelding senest den 30/10, garanterer vi at du får udleveret mærket senest om eftermiddagen den 31/10 (hvis vi ikke er løbet tør). Tilmelding herefter, så forsøger vi at nå det.

   Tilmelding til webkortet er senest den 31/10, kl.10.00. længere nede på siden

   BESTILLING af magnetmærke til din postkasse

    Der er et begrænset antal magnetmærker til tilgængeligt. Man kan blive optaget på webkortet med både “Ja tak” og “Se-værdig have” uden at have et fysisk “Ja tak” mærke.
    Mærkerne kan bestilles af husstande i Brejning & Gauerslund. Alle i postnummeret 7080 kan komme på webkortet.

    Du er velkommen til at beholde dit magnetmærke. Husk at du skal gentilmelde dig webkortet næste år, da dataene bliver slettet efter halloween. 

    Se vores webkort nedenfor. Bliver opdateret t.o.m. den 31/10.  

    Husk at der også er “Velkommen” skilte som ikke står på webkortet, og at man gerne må besøge huse som ikke har et magnetmærke på postkassen.

    Billede opgangsplakat

    Vi elsker at planlægge
    julens arrangementer.

    Har du lyst til at være med?

    Følg med her på siden
    samt facebook og instagram